foto

homemenublokje
algemene tipsmenublokje
nieuwbouwmenublokje
inrichtingmenublokje
badkamermenudriehoekje
keukenmenudriehoekje
vloerbedekkingmenudriehoekje
tuinmenublokje
financieelmenublokje
woonbeurzenmenublokje
linksmenublokje
over onsmenublokje

Badkamer

Er komt veel kijken bij het plaatsen van een badkamer. Let erop dat naast de prijs van het sanitair ook kosten komen voor het installeren van het sanitair en de tegels. Met de het zetten van de tegels. Het zetten van grote tegels kost meer dan het zetten van kleine tegels. Vergeet ook niet de kosten voor de randprofielen en het voegmiddel.

Afhankelijk van de kleur van je tegels zal daar een bepaalde kleur sanitair bijpassen. Het gaat dan in de meeste gevallen om de keuze tussen wit en pergamon. Ook de kleur van het voegmiddel is in dit verband van belang. De badkamerzaak zal hier normaal gesproken advies over geven. Doe je alles zelf, let hier dan goed op of vraag advies in de bouwmarkt.

Hou bij het inrichten van je nieuwe badkamer ook rekening met het soort verlichting die je wilt gaan toepassen. Wil je bijvoorbeeld lampjes gebruiken die je aan de spiegels bevestigt, dan moet de aansluiting lager (achter de spiegels) komen dan wanneer je lampen boven de spiegels wilt hebben.

Tegenwoordig is er in de badkamer steeds meer apparatuur te vinden, zoals electrische tandenborstels en scheerapparaten. Een goed toegankelijk stopcontact bij de wastafels is dan onontbeerlijk!


Woonbeurzen

Meer beurzen...

© 2012 Emundio / WebPainters.nl